8 tot 11 mei

11 mei 2015 - Son Bou, Spanje

hallo,

daar ben ik weer,

ik wou even zeggen dat ik heel blij ben met mijn bezoekers statestieken, 500 personen hebben mijn blog al gelezen.. WAUW!!

dan nu de afgelopen dagen, het is nog steeds heel rustig, de mensen komen en gaan, zo zijn er al een paar kinderen weg, en zijn er nieuwe voor in de plaats gekomen, lauren & ruben broer en zus.

Ook zijn we met de minidisco gestart, wat overigens bloedheet is op het podium met alle lichten aan.
Mijn werktijden zijn dus ook veranderd omdat het drukker is geworden.

10:15 - 13:00, 14:45 - 17:00, 20:00- 23:00 ik maak dus zon 8 uur per dag, 5 dagen in de week. en daar moeten nog dingen bij komen zoals de pre-show, en thema dag in het restaurant.

het blijft hier continue ongeveer 25 graden, dus dat is wel fijn, je hebt niet van de hele koude dagen en ook niet van die super warme.

Morgen komt er een nieuw meisje, ze word mijn nieuwe kamergenoot. ben benieuwd.

Ik heb volgendeweek vrijdag vrij kunnen regelen, dus dan kan ik eindelijk naar nick toe, heb de goedkoopste boot gepakt, met als consequentie dat ik om 6 uur sochtends de boot moet hebben, maar dat is niet zo erg want hoef daarna pas om 15:00 te beginnen dus dan kan ik nog even uitslapen. we gaan eerst naar sa coma, dan gaan we savonds naar alcudia, en daar heb ik dan de volgende ochtend ook de boot, we weten nog niet hoe we dat doen met slapen haha, mischien slapen we wel gwn niet en gaan we op het strand zitten, we weten het nog niet, zien we dan wel.

ik was vandaag alleen op de miniclub, en het ging redelijk goed, we hebben maskers gemaakt, geverfd, gekleurd en gevoetbald, ook heb ik nog wat decoratie gemaakt en opgehangen, foto volgt nog.

gister ochtend had ik een vrije ochtend, ik heb toen maar mijn was gedaan, het bed verschoond en het huisje een beetje schoon gemaakt, ook zag ik een zwangere zwerfkat, ik heb dus wat brood uit de kantine gepakt om haar te voeren, maar kan haar nergens meer vinden.

vanavond hebben we een show, oftewel, naar de show kijken en met mensen praten. easy peasy zoals pablo altijd zegt. Nu ga ik even slapen, of skypen met nick. want je maakt best langen dagen en rust is heel belangrijk

hasta luego!

1. Brigitte:
    11 mei 2015
    Kei leuk weer om te lezen hoe het je daar vergaat en wat je zo allemaal moet doen.xx
  2. Nick:
    11 mei 2015