adultos
2 juli 2015 - San Jaime Mediterráneo, Spanje
Hallo!
Het is alweer een tijdje geleden, en er is dus ook veel gebeurt,
Deze zaterdag zijn ik en mory gaan kajakken! was super gaaf alleen heb ik wel gemerkt dat meisjes meer power hebben dan jongens, sjonge jonge zeg kon alles alleen doen want meneer was moe na 5 minuten haha.
we zijn in een paar grotten gegaan was echt super gaaf, en soms ook eng want je zag helemaal niks en hoorde allemaal vleermuizen, daar ben ik dus maar niet ingegaan. savond waren we uitgeweest, met een hele groep, hele animatie team en nog wat andere mensen was echt heel erg gezellig,, iets te gezellig hahah.
ook hadden we afgelopen zondag de eerste show! Tino en friends, een show met verschillende disney liedjes waarbij de kinderen mee doen, was erg leuk en iedereen vond mijn maleficent kostuum super gaaf! deze zondag doen we mischien de chircus show maar daar moet nog een hoop voor geoefend worden haha!
Ook loop ik nu bij de volwassenen. Super leuk! Iedere dag aquagym en dan nog andere activiteiten zoals archery, schieten, sjoelen, darts, waterpolo en stretching. . ik heb het echt super naar me zin!
Ik vind het eigenlijk leuker dan de miniclub, maar ben bang dat ik toch terug moet.
Over 3 weken komen mijn ouders!!!!!!
Ook hebben we nu een nieuw meisje in ons appartement. Uit estonia ik denk dat ze super aardig is maar we zullen het vrijdag wel zien want dan gaan we uit!!
Ik laat snel weten hoe het verder is!
Adios!
Brigitte:2 juli 2015Wat super dat het nu zo goed gaat echt fijn meid. Ik heb er zo'n zin in om te komen, kan niet wachten tot het zover is om zien wat jij daar allemaal moet doen en hoe het daar is. Als ik de foto's zie is het super mooi daar. Geniet ervan en tot gauw. xx mam
Eva:2 juli 2015Haha dan zien we ons vrijdag! Wij gaan ook! X