wat een geweldig weekend!!

17 juni 2015 - Son Bou, Spanje

Hallo!!

hier een update van de afgelopen week!

Dit weekend is nick hierheen gekomen! van zaterdag tot maandag ochtend was hij er :), door mis communicatie had hij de bus gemist en moest ie dus met de taxi hahah, ik dacht dat hij op de volgende bus zou wachten dus toen hij ineens de berg op liep was ik blij verrast! ik was al klaar met werk en liep met de rest naar beneden . we zijn als eerste gaan zwemmen, haha ik ben erachter gekomen dat ik zeer sloom zwem haha, en dat ik zelfs onderwater met moeite iemand optil haha daar kan ik dus nog aan werken xD Na het zwemmen zijn we ons om gaan kleden en naar alaior gegaan om boodschappen te doen. ik dacht dat we super veel geld kwijt zouden zijn maar het viel reuze mee, we hadden 3 pizza's gehaald, 3 aardappels, 1 ui, een pak koekjes, 3 zakken chips, wat kaas en wat kipfilet, champignons, boter, cola, ijstee en kipfilet, de kipfilet is daar in tegen wel heel duur in vergelijking met nederland, de rest was best goedkoop. Na het boodschappen doen zijn we weer gaan zwemmen en hebben we na het zwemmen samen eten gemaakt gevulde kip met kaas en bacon! en piepers met champignons en ui! ik had helaas suiker ipv zout meegenomen dus we moesten het zonder zout doen haha. Na het eten even geknuffeld en daarna weer gaan zwemmen. We zijn pas rond 22u het water uitgegaan en hebben toen een film gekeken, daarna zijn we naar bed gegaan. De volgende dag uit geslapen tot ongeveer half 12 en om 12 uur ben ik wat boodschappen gaan doen, ik had ijskoffie voor nick gehaald, nog wat kaas en wat sap voor ons ontbijt. Nick ging ondertussen de berg beklimmen om te weten hoe erg ik iedere dag afgepeigerd word haha. toen ik klaar was even op hem gewacht midden op de berg en toen samen naar het huisje gelopen. om 1 uur hadden we ons ontbijt haha ik had croissantjes en harde broodjes in de over gedaan! Daarna zijn we gaan zwemmen. Na 1-1,5uur zwemmen hebben we middag gegeten we hadden de restjes van de avond ervoor op de pizza's gedaan! Na de pizza een rare film op TV gekeken. Na de film lekker rustig aan gedaan samen en daarna zijn we naar het strand gelopen om samen lekker uit te waaien! We moesten helemaal omlopen om naar het strand te gaan maar dat maakte niet zoveel uit. Het was heel leuk samen en er waren hoge golven, ook waren er rotsen waar ik op ben geklommen. Op het strand ook nog naar eendjes gekeken en schelpjes geraapt.. Na het strand zijn we son bou ingelopen op zoek naar een leuk restaurantje. We zijn geëindigd bij een restaurantje waar ze grote hamburgers serveerden, nick wou er graag eentje! Een hamburger van 200gram met ei bacon en kaas, hmm heerlijk! daarna hebben we samen een ijsje gedeeld en zijn we terug gegaan naar ons huisje. hier hebben we nog een film gekeken en daarna zijn we gaan slapen want we moesten om 6 uur ons bed uit, was de planning, we zijn pas om kwart voor 8 wakker geworden terwijl nick om 8 uur de bus moest hebben! SNEL gehaast en gelukkig haalden we hem! daarna moest ik weer werken :( ik was best verdrietig van het afscheid dus was blij dat er geen kinderen waren. het is nogsteeds erg rustig op de miniclub, alle kinderen zijn 2 of 3 jaar oud dus gaan naar de babyclub. ana en ben zijn 2 dagen vrij dus ik doe het nu 2 dagen in me eentje maar ik heb niet zoveel te doen dus is best makkelijk.

dat was het dan weer voor nu!

hasta luego!

1. Nick:
    17 juni 2015
    Hoi schatje!
    Heb een heel erg leuke tijd gehad! love you <3 kan niet wachten tot je hierheen komt :)
  2. Brigitte:
    17 juni 2015
    Leuk om te lezen dat het een meer dan geslaagd weekend was. Ben benieuwd naar die bergen naar al die mooie plekjes die je beschrijft, maar die zie ik eind volgende maand. Heb er nu al zin in. xx