3 mei

4 mei 2015 - Son Bou, Spanje

nou,

ik heb niet veel meer te melden ben ik bang, ik doe namelijk geen fuck hier.

ben om 10 uur naar de miniclub gegaan, toen hebben we de minidisco dansjes geoefend.
daarna zijn we om 12 uur gaan eten.

toen tot kwart voor 3 pauze gehad, ik ben een film gaan kijken ( if i stay)

Deze keer in de miniclub kwam er een nieuw jongetje, André hij is portugees.

ook martina was weer gekomen, we hebben gevoetbald en bekers met gekleurd zand, foto komt nog.

na de miniclub om 5 uur weer pauze tot half 9.

ik heb even in de zon gezeten waar na mijn knieen meteen rood waren, dus snel even nog wat zonnebrand opgesmeerd en nu is er niks meer aan de hand.

om kwart voor 8 zijn we gaan eten, en daarna hebben we bingo gedaan als avond programma.

ik was de dj en ik moest de kaartjes ronddelen.

daarna was het nog even tijd voor pr ( public relations) er waren niet veel gasten dus binnen 5 minuten waren we weer klaar.

dat was de dag zo'n beetje, savonds nog met anna gepraat en sigaretje gerookt en film gekeken.

ps: de bomen hier lijken op anannasen

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Nick:
    5 mei 2015
    Haha je moet het ook leuk maken! Beetje poolen met de gasten. Die Engelse kunnen er wat van! Veel praten zo krijg je de leukste gesprekken. En vooral genieten van de omgeving! Beetje rondwandelen, bus pakken naar ander dorp, chillen @ strand, naar de pub al met al plezier hebbem! Het is ook deels "vakantie"!! Love you <3<3
  2. Nick:
  3. Maudje:
    5 mei 2015
    Nou zo'n stage wil ik ook wel! Lekker 'niks'' doen! En van t mooie weer genieten, wat hier in NL nog ver te zoeken is…